23 Şubat 2012 Perşembe

Asude Tatil Köyü | Yalova Tatil Köyü | İslami Tatil

İstanbul’a çok yakın bir islami tatil köyü daha. Asude Tatil köyü kültürel ve islami değerlerimize önem veren bir yer. Doğa ile iç içe tatilinizi huzur içine yapabileceğiniz bir yer.

Asude Tatil Köyü

Asude Tatil Köyü

Yalova Tatil köylerinden Asude, denize nazır otuz5 dönm arazi üstüne yayılmış üzerinde elli5 evi bulunan çok güzel bir yer. Evlerinin önünde oturup manzarayı izleyebilir tatiliniz boyunca rahatça ailenizle vakit geçirebilirsiniz.

Kumsalı oldukça uzun yaklaşık 1km. kadar. Bunun dışında bayanlara özel çevresi kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Havuzda animasyonlar yapılıyor. Baylar içinde ayrı bir havuz bulunuyor ve iki havuzunda çocuk bölümü mevcut.

Asude Tatil köyün’de gün içinde üç öğün açıkbüfe yemek veriliyor. Yemekleri Türk mutfağına özgün, iştah açıcı ve enfes. Haftanın bir günü Türkü dinleyebileceksiniz çünkü aktivitelerinde bu da var.

Gayet güzel bir şekilde kültürümüze ve dini değerlerimize sahip çıkan bir muhafazakar tatil yeri. Ekibimizi davet ederlerse gidip oradan sizlere yazmayıda umuyoruz :) Şimdilik giden arkadaşlar görüşlerini bizle paylaşabilir.

Asude’de standart bir tatil köyünde olması gerektiği gibi çocuklara için oyun parkı, odalarda televizyon, buzdolabı, 7/24 sıcak su, klima ve her evin önünde balkon bulunuyor.

Ailenizle birçok spor aktiviteside yapabileceğiniz köyde; masa tenisinden, voleybol’a yapabileceğiniz pek çok spor var. Sabahları bu doğa ortamında sabah namazından sonra kısa bir yürüyüşü şiddetle tavsiye ederim.

Asude Tatil köyü evlerinde dışarıdan herhangi bir gürültü sizi rahatsız etmemektedir. Yalnızda çeşitli güzel sesli kuş sesleri sabahları size serenat yapacaktır. Tatil köyünün iki çeşit odaları bulunmaktadır. Standart odalarda 2 kişi konaklayabileceğiniz tek bir oda tuvalet ve banyo bulunuyor. Aile odalarında üç kişi konaklama zorunluluğu var ve giriş holü, 2 oda, tuvalet, banyosu bulunuyor.

Bayanlar için kapalı olan havuzunun etrafı üç metrelik duvarlarla örülü ve toplam 300 metre kare. Tatil köyü’ne yakın olup sadece havuza girmek isteyen için havuzlar haftaiçleri on5TL, haftasonları yirmiTL. Konaklayanlar içinse ücretsizdir.

Asude Tatil Köyü Fiyatları

Tatil köyünün 2010 fiyatları ort. 80-100tl arasındaydı. 2011 fiyatlarında fazla fark olacağını zannetmiyorum. Web sitelerinde güncel fiyat bilgileri bulunmamaktadır.

Asude Tatil Köyü Rezervasyon

Rezervasyon için http://www.asudetatilkoyu.com/ adresinden web sitelerine girebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder