23 Şubat 2012 Perşembe

Şah inn Paradise Tatil Köyü | Antalya Kumluca İslami Tatil Köyü

İslami tatil köyü niteliğinde islami ve kültürel değerlerimize sahip çıkan oldukça gelişmiş ve güzel bir Tatil köyü ŞAH INN PARADISE. Şah inn Paradise 5 yıldızlı doğa ile iç içe muhteşem bir kaliteyle hizmet etmektedir.

Sah inn Paradise Tatil Köyü - İslami Tatil Köyü

Sah inn Paradise Tatil Köyü - İslami Tatil Köyü

Akdenizin muhteşem güzellikleri ile birlikte tatilinizi dini vecibelerinizi yerine getirerek yapabilir ve tatil yaparken aradığınız huzuru bulabilirsiniz.

Belirtmeden geçmeyelim tatil köyü 5 yıldızlı ve çok kaliteli bir hizmet verdiği gibi fiyatları oldukça yüksektir. Çok bir fark olmasada diğer tatil köylerinden 5-10 gün kalacak orta gelirli bir aileler için fiyat bakımından ideal sayılmaz. Fakat biraz daha kenara para ayırıp böyle has bir yerde tatil yapmanızı tavsiye ederim.

Şahh in Paradise Tatil Köyü Antalya kumluca‘da doğa ile iç içe 167 000 m2 bir bölgeye kurulmuş 10bin m2 tamamen bayanlara ayrılmış ve 400 m. kendisinin sahili ile 9 tane havuzu bulunuyor. Antalya merkeze 90km, havaalanına 105km, kumlucaya 12km uzaklıkta bulunan tesis pek çok tarihi yere oldukça yakın bulunmaktadır. Tatil köyünde kaldığınız süre boyunca Limyra, Andriake, Demre, Myra, Arykanda, Olympos, Phaselis, Kekova, Üçağız, Kaleköy, Patara, Simena, Xanthos, Saklıkent ve Kaş gibi pek çok tarihi mirasımızı ziyaret edebilirsiniz.

Köyde neler var

Aqua park, Su sporları, ATV Gezisi, Plaj Voleybolu, Disko, Spor Salonları, Çocuk Kulünü, Tiyatro, Dans, Müzik, Animasyon ve daha bir çoğu…

Fiyatlar

Haziran ayında 40€ – 100€ arasında değişmektedir odalara bağlı olarak.

Tatil Köyü Fotoğrafları

Şah Inn Paradise tatil köyünün fotoğraflarını inceleyip ondan sonra tatiliniz için karar verebilirsiniz.

Şah Inn Paradise İslami Tatil Köyü Fotoğrafları için Buraya Tıklayınız..

Web sitesi : http://www.sahinnparadise.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder