23 Şubat 2012 Perşembe

Yeni Meltem Tatil Köyü | İzmir-Çeşme | İslami Tatil Köyü

İslami şartlara uygun tatil yapabileceğiniz bir yer. Köyün kapasitesi 70 odadır. Bu nedenle erken rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederim. Erken rezervasyonda ödemeleri Halk Bankası Çeşme şubesinde bulunan hesap numaralarına yapıyorsunuz.

Çeşme Yeni Meltem Tatil Köyü

Çeşme Yeni Meltem Tatil Köyü

İzmir-Çeşme‘de doğa’nın harika ve yemyeşil güzelliğinde masmavi berrak denizin karşısında huzur dolu bu ortamda tatil yapabilirsiniz.

Köyün yaz sezonu hazırlıkları devam etmektedir. Bay ve bayanlar ayrı ayrı eğitimli öğretmenlerle sporlarını yapabilmektedir.

Plajı dışında tesisin önünde bulunan büyük plajda bay ve bayanlara belirli saatlerde hizmet verilmektedir. Hanımlar için özel çevresi kapalı kaykaylı bir havuz ve erkeklere özel bir başka kaykaylı havuzda bulunmaktadır. Kapalı plajda dini şartlara, örflerimize ve adetlerimize uygun şekilde suya girebilirsiniz. İslami Tatil Köyü olarak en çok internette duyulan muhafazakar tatil yerlerinden.

Sabahleyin kahvaltı ve akşamleyin yemek için bol çeşitli açık büfede afiyetle karnınızı doyurabilirsiniz. Öğlen 4 farklı yemek ile fastfood bölümünden de dilediğinizi yiyebilirsiniz. Kapalı bayanların, muhafazakar ailelerin tercih edebileceği ya da ailesinde kapalı olmasa dahi çıplaklıktan kaçınan, örf ve adetlerimize uygun ve huzuru bir tatil köyü arayan ailelerin tercih edebileceği bir yerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder