25 Temmuz 2012 Çarşamba

Fıstıklı Çiçekevler Tatil Köyü



Sizde; tatilim yolda geçiyor, yol masrafım neredeyse tatil masrafım kadar, keşke yakınlarda bir tatil imkanım olsa mı diyorsunuz?

O halde tatil için uzaklara gitmeyin. Sizleri İstanbul'un yanıbaşında, Yalova Fıstıklı'da, koyların beton yığınlarıyla dolmadığı, mavi ile yeşilin sarmaş dolaş olduğu Fıstıklı Çiçekevler Tatil Köyü'ne davet ediyoruz. Fıstıklı Çiçekevler konutlarının bulunduğu bölge "Köyün Yalısı" diye adlandırılır. Tesisimiz deniz kenarında, gölgeli yeşillikler, ışıklı kumsallar, çocukların rahatça oynayabileceği güvenli mekanlarla doludur.

29 küçük konutu içeren tatil köyümüzde; kullanışlı, küçük ve sevimli mekanlarda kuş sesleriyle uyanacaksınız. Masmavi denizinde yüzecek geniş kumsalında dinleneceksiniz. Bayanlara özel yüzme havuzu, yemyeşil çimleri ve rengarenk çiçekleri ile tatil köyümüz her fırsatta gelmek isteyeceğiniz mekanların başında olacaktır.

Doğal ortamda ismini çiçeklerden alan size ait bir masal evidir Fıstıklı Çiçekevler Tatil Köyü. Büyükler ve çocuklar için düzenlenmiş havuzlar, zeytin ağaçlarının gölgesinde dinlenebileceğiniz kameriyeler, sıcak çaylar, taze kurabiyeler eşliğinde nefis günbatımı renkleri, yürüyüşlerinizle şenlendireceğiniz altın kumsallar.

Evlerimiz tek ve iki odalı alternatiflidir. Her evde sıcak su, buzdolabı, duş, 100 kişilik kapalı toplantı salonu bulunmaktadır. Misafirlerimiz aktivitelerinden ücretsiz olarak yararlanabilirler. İstenildiğinde gruplar için ulaşım sağlanır. Gruplar için tekne ve sandal turları, çevre köylere ve doğaya trekking turları, Armutlu kaplıcasına turlar düzenlenir.
 
 
 
 
 
 
Deniz kenarında leziz yemekleriyle restaurantımızla sevdiklerinizle başbaşa zaman geçireceğiniz harika günler sizleri bekliyor.

Fıstıklı Çiçekevler Tatil Köyü Yalova / Türkiye
Telefon: +90 (216) 325 93 52

Fıstıklı Çiçekevler Tatil Köyü ile ilgili daha fazla bilgi edinmek içinhttp://www.fistiklicicekevler.com/
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder