25 Temmuz 2012 Çarşamba

Başaranlar Termal Gazlıgöl


Başaranlar Termal Afyon a yalnızca 20 km uzaklıkta Frigyalılardan bugüne şifa dağıtmakta olan topraklar üzerine kurulmuştur. Tesisimiz jeotermal ısıtmayla ısıtılıp 12 ay hizmet vermektedir. Kışın da termal keyfini yaşayın...

Eski tunç çağından bu yana şifa dağıtmakta olan Gazlıgöl’ün Termal çamuru doğal bir güzellik iksiridir...

Demir ve potasyum gibi mineraller yönünden son derece zengin olan bu çamuru Kleopatra'nın çok sık kullandığı bilinmekte Roma ve Bizans imparatorluğunun da bölgeye önem verdiği yapılan kazı ve araştırmalardan ortaya çıkan eserlerle anlaşılmaktadır.
Her dairede size ve ailenize özel 24 saat boyunca sınırsız kullanımınıza açık, 4.5 ton su kapasiteli Termal Havuzda Afyon-Gazlıgöl'ün sıcak şifalı sularında banyo imkanı. Kurna başında yıkanma ve yerden ısıtmalı göbek taşında rahatlama imkanı.

Salonunuz, ailece zaman geçirebileceğiniz, misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz veya uzanarak televizyonunuzda uydu yayınlarını seyredebileceğiniz, iç tasarımda sadelik ve konfor ön planda tutularak hazırlanmıştır. Dairelerimizde sınırsız wireless internet vardır.

Mutfağınızda, buzdolabı, tezgah üstü ocak, çatal, bıçak takımları, yemek takımları, tencereler, çaydanlık, ürünlerini kullanarak çok özel bir mutfak hazırlandı.

Akşam üzeri balkon şöminesinde mangal keyfi de sizleri bekliyor.
Yatak Odaları, hem sizlerin, hemde çocuklarınızın rahatı düşünülerek en konforlu, ortopedik yataklar ve özel pamuk ipliğinden yapılmış terletmeyen çarşaflar özenle seçildi.

Başaranlar Termal Tesisleri'nde hijyen çok önemle ele alındı. Bu nedenle tüm malzemeler bu doğrultuda seçildi. Konukların evlerine girdikleri anda herşeyi hijyen edilmiş olarak bulmaları hedeflendi.

Başaranlar Termal Tesislerinde Afyon’un deprem kuşağında yer aldığı gerçeği gözardı edilmedi. Binalarınız depreme dayanıklı şekilde inşa edildi. Güvenliğin kusursuz olması için tüm çalışmalar özenle yürütüldü
Başaranlar Termal Gazlıgöl Afyon / Türkiye
Telefon: +90 (272) 273 63 64

Başaranlar Termal Gazlıgöl ile ilgili daha fazla bilgi edinmek içinhttp://www.basaranlartermal.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder