26 Temmuz 2012 Perşembe

Olive Garden Otel


Doğa ile iç içe girmiş tatil bölgelerinden biri olan Fethiye'nin Ovacık mevkiinde bulunan otelimiz siz kıymetli misafirlerimize huzurlu bir tatil imkanı sunmaktadır...

Ovacık Bölge olarak ülkemizin eşsiz turizm bölgelerinden biridir. Ovacık köyü yerleşim olarak Babadağ'ın eteklerine kurulmuş sessiz, sakin, havası ve doğal yapısı ile eşsiz bir bölgedir.

Masmavi denizi ve görselliği ile bir doğa harikası olan Ölüdeniz'e otelimizin uzaklığı 3 km'dir. Ölüdeniz'e günde 2 sefer ücretsiz servisimiz bulunmaktadır. Ölüdeniz yerleşim alanı olarak kısıtlı olduğundan dolayı eğlence merkezleri ve alış-veriş merkezleri Ovacık köyü ile iç içe bulunan Hisarönü köyünde bulunmaktadır.
Otelimizde toplam oda sayısı 52 olup bunların 33 odası iki kişilik, 15 odası üç kişilik, 4 odası ise tek kişiliktir.

Otelimiz her kesime açıktır. Ancak bay ve bayan havuzlarının ayrı olduğunu ve alkolün bulunmadığını siz değerli müşterilerimize bildirmek isteriz...
Otelimizde yer alan odaların tümünde iki kişilik ve tek kişilik yatak, uydu sistemli televizyon, saç kurutma makinası, telefon, yangın alarm sistemi, wc, duş (duşa perde), aile odalarında (duşa kabin), balkon, klima, surekli sıcak su mevcuttur.

Odalarımızın tümü dağ ve şehir manzaralıdır. Otelimizin bulunduğu bölge aşırı sıcakların hakim olduğu yaz akşamlarında Fethiye ve Ölüdeniz merkeze oranla daha serindir. Bu sayede siz misafirlerimize güzel bir tatil geçirme imkanı sunulmaktadır.
Olive Garden Otel Muğla / Türkiye
Telefon: +90 (252) 616 61 80

Olive Garden Otel ile ilgili daha fazla bilgi edinmek içinhttp://www.hotelolivegarden.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder