27 Temmuz 2012 Cuma

İhlas Armutlu Tatil Köyü


 
 
 
 
 
Armutlu Tatil Köyü projesi, Yalova'nın Armutlu ilçesi Bozburun mevkiinde yer almaktadır. Tatil Köyü, ormanlarla kaplı deniz kıyısında 200,000 m2'lik bir arazi üzerindedir. Bu proje, Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı termal tatil köyü niteliğindedir.

Tesis tamamı deniz manzaralı 11 blok ve 1.686 daire olarak inşa edilmiştir. Dairelerin tamamında kaplıca suyu vardır. Proje 37092 adet devremülk kapasitesine sahiptir ve 2004 yılı, ilk yarısında hizmete girmiştir.

Proje kapsamında aktivite olarak; 6 adet yüzme havuzu (açılıp kapanabilen dört adet yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, iki adet açık yüzme havuzu) su kaydırakları, plajlar, gokart, jet-sky, banana sörf, bowling salonu, internet kafe, futbol sahaları, basketbol ve voleybol sahaları,aile havuzu, kaplıca havuzu, fin hamamı, masaj, sauna, fitness center, 4x4 Atv, Lunapark ve Faytonlar bulunmaktadır.

Ayrıca tesiste; alişveriş merkezi, market, kafeteryalar, restorantlar, fastfood ve sağlık merkezi yer almaktadır.

Her dairede şifalı kaplıca suyunun kullanılabildiği proje, termal turizm için de cazibe merkezi konumundadır. Tatil Köyünde yaz kış, günlük, yaklaşık 9.000 kişi konaklayabilmektedir.

Projede belli başlı olarak şu birimler yer almaktadır: Devremülk blokları, alışveriş merkezi, sosyal tesisler, yüzme havuzları kompleksi, aquapark, deniz otobüsü iskelesi, restaurantlar, kabul binası, lunapark ve sağlık tesisi.
İhlas Armutlu Tatil Köyü Yalova / Türkiye
Telefon: +90 (226) 531 10 00

İhlas Armutlu Tatil Köyü ile ilgili daha fazla bilgi edinmek içinhttp://www.ihlasarmutlu.com/
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder