25 Temmuz 2012 Çarşamba

Adenya Hotel & Resort


"Sizin Değerleriniz, Bizim Vazgeçilmezimizdir." Sloganıyla çıktığımız yolda; Alternatif Turizmin en yeni, tek adresiyiz.
Adenya Hotel & Resort olarak MİSYONUMUZ; Kaliteli hizmet anlayışını ilke edinerek, misafirlerimizin gelenek ve göreneklerine saygı çerçevesinde, tatilden beklediklerinin daha fazlasını sunabilmektir. VİZYONUMUZ; Misafirlerimizin koşulsuz memnuniyetini sağlayarak, Alternatif Turizmde lider olmak, dürüst ve ilkeli çalışma prensipleriyle Türkiye turizminde güveni ve misafir sürekliliğini sağlayarak tanınan bir marka olmaktır.
Bilgimiz, tecrübemiz, yönetim şeklimiz, kurumsal değerlere ve ilkelere bağlılığımız doğrultusunda verilen kaliteli hizmetin Adenya Hotel farkını ortaya çıkaracağına inanarak; sezonluk kalite değil, sürekliliğin sağlanmasına itina göstermekteyiz. Adenya Hotel olarak verdiğimiz tüm taahhütleri zamanında yerine getirmeye özen gösteririz. Rezervasyondan konaklama bitimine kadar, verdiğimiz tüm sözlerin arkasında durarak, istenmeden yaşanabilecek problemlere pratik çözümler üretir, misafirlerimizin haklarında saygıdan asla taviz vermeyiz. Alkollü içecek servisi ve satışı olmayan otelimizde, tüm et ürünleri İslami Kesim Şartlarına uygun olan Markalı ve Sertifikalı firmalara aittir. Yiyecek konseptimiz 07:00 – 01:00 arası, İçecek konseptimiz ise 24 saat devam etmektedir.

Havuzlarımız ve plajlarımız bay ve bayanlar için ayrı ayrı hazırlanmıştır. Bayan Kompleksinde Yiyecek-İçecek hizmeti veren fast-food snack restoranlar bayanlar için ayrı hizmet vermektedir. Bayanlar için 1 adet ısıtmalı ve jakuzili kapalı yüzme havuzu, 1 adet jakuzili ve kaydıraklı tatlı su havuzu ve 3 adette deniz kenarında deniz suyu havuzlarımız bulunmaktadır. Bayan Kompleksinde 2 adet çocuk havuzu ve deniz suyu havuzlarında da anne – çocuk havuzu bulunmaktadır. Baylar için de 1 adet ısıtmalı ve jakuzili kapalı yüzme havuzu, 1 adet jakuzili ve kaydıraklı tatlı su havuzu ve 1 adette deniz suyu havuzumuz bulunmaktadır. Aynı şekilde Bay Kompleksinde de 2 adet çocuk havuzu ve deniz suyu havuzu da baba – çocuk havuzu olarak kullanılmaktadır.Bay ve bayanlar için ayrı ayrı plaj imkanımız da mevcuttur. Plajlarda da hem baylar hem de bayanlar için ayrı ayrı iskeleler bulunmaktadır. Standart Odaların yanı sıra, çocuklu aileler için iki odadan oluşan Aile Odaları, Jakuzili-Saunalı Suitler, yatak odasında“Selçuklu Küveti” bulunan Suitler, yastığınızdan eşsiz “Akdeniz Manzarası” izleyebileceğiniz Suitler, ve Balayı Çiftleri için Jakuzili Odalar ve Balayı Odalarında balayı çiftlerine özel, Promosyonlarımız bulunmaktadır. 
Tatilde sınırsız eğlence imkanlarımız Siz Değerli Misafirlerimizin hizmetinde… Profesyonel animasyon ekibimiz akşam şovları ve canlı müzik dinletileri ile tatilinize renk katacak. Genel mekânlarda ve odalarda wireless, Wi-Fi, Minibar, A’la Carte Restoranlar, Avsallar / Sipahioğlu Petrol Ofisi önünden karşılanma ve otele transfer (otobüsle gelenler için), Türk Hamamı, Sauna, Fitness Center, Buhar Odası, Aile Hamamları, Macera Duş odası, Güzellik Merkezi, Profesyonel Masaj Salonu ve Ekibi, Plaj Havlusu (kartlı depozitolu), Şezlong ve Şemsiyeler, Şadırvan, Kaydıraklar, Çocuk Oyun Parkı, Dart, Disko, Mini Kulüp (09:00 – 17:00) Masa tenisi, okey, satranç, tavla, scrabble vs. oyunlar otelimizin hizmetleridir. Mini bir cami görünümünde 600 kişilik Mescidimiz bulunmaktadır.

Alternatif turizimin en yeni ve tek adresiyiz. Beş yıldız kalitesi ile sizleri bekliyoruz.
Adenya Hotel & Resort Antalya / Türkiye
Telefon: +90 (242) 510 22 22 


Adenya Hotel & Resort ile ilgili daha fazla bilgi edinmek içinhttp://www.adenyahotel.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder