27 Temmuz 2012 Cuma

Şah inn Paradise


Muhteşem denizin ve eşsiz doğanın buluştuğu Antalya Kumluca bölgesinin tüm doğal güzelliklerini barındıran 167 bin metrekare alan üzerine kurulu kendine özel 400 metre uzunluğunda plajıyla denize sıfır mükemmel bir konuma sahip olan Şah inn Paradise 1. Sınıf Tatil Köyünde sizlere unutamayacağınız bir tatil keyfi sunuyoruz...

Şah inn Paradise, Toros dağlarının Akdeniz’in serin sularıyla buluştuğu Kumluca-Mavikent beldesinde, çam ormanlarının içinde 167.000 m2 alan üzerine kurulmuş tamamı kulüplerden oluşan 1.sınıf tatil köyüdür. Antalya Şehir merkezine 90 havalimanına 105 ve Kumluca merkezine 12 km mesafede olan tesisimiz, çevresinde bulunan Demre, Myra, Limyra, Arykanda, Andriake, Olympos, Phaselis, Kekova, Simena, Üçağız, Patara, Kalkan, Kaleköy, Kaş, Xanthos, Saklıkent ve daha isimlerini sayamadığımız birçok tarihi merkeze de çok yakındır.

Eğlencenin, aktivitenin sporun, denizin, doğanı ve sınırsız konforun bütünleştiği Şah inn Paradise günlerine hoş geldiniz...
Her şeyi size özel tasarladığımız odalarımız, zarif ve çağdaş dizaynı ile konuklarımızı şık bir atmosferde ağırlamaktadır. Kaliteli, konforlu ve lüks bir tatil geçirmeniz için tüm detayların düşünüldüğü tesisimiz, 295 standart, 100 Aile, 5 Engelli ve 4 Kral Dairesi olmak üzere 404 oda ve 1400 yatak kapasitesi ile hizmet sunmaktadır. Odalarımızda balkon mini bar, direkt telefon, kablosuz internet, TV, bilgi kanalı, Split klima, kasa, seramik zemin, küvet/WC ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Kişiye özel dekore edilmiş restoranlarımız, şıklığı ve yüksek hizmet kalitesi ile sizleri etkileyici bir yolculuğa çıkaracak.

1500 kişi kapasitesi ve geniş terasıyla Ana Restoran, Türk ve Dünya yemeklerini açık büfede servis ederek, farklı lezzetleri deneme fırsatları bulacağınız ayrıcalıklı bir hassasiyet ile damak zevkine sunuyor. Özel menüleriyle hizmetinizde olan Çıralı A'la carte Restoran 150 kişilik kapasitesi ile balık seven konuklarımıza hizmet veriyoruz…

Tam 9 adet havuz.
Şah inn Paradise'ta baylara 3, bayanlara 4 ve çocuklara özel 2 adet olmak üzere toplam 9 adet havuz bulunuyor.
6.000 m2 alan üzerinde sadece bayanlar için tasarlanmış olan ünitemiz; Tatlı Su, Tuzlu Su, Aqua, Anne&Çocuk Havuzu ve Çocuk Havuzu olmak üzere 5 adet havuz ile hizmet vermektedir. Ayrıca çocuklarınız ile birlikte yüzme olanağı da sağlayan tesisimiz Anne-Çocuk Havuzu ile de hizmet sunmaktadır.
Sabah saatlerinde parıldayan güneş ile birlikte havuza girdikten sonra özel güneşlenme terasımızda güneşlenebilirsiniz. Aynı kompleks içerisinde olan hamam, sauna ve masaj hizmetlerinden yararlanabilir, cilt bakımınızı güzellik uzmanlarımıza yaptırabilirsiniz.
Bayanlara özel oyun salonumuzda çeşitli ve eğlenceli oyunlarımız sizleri beklemektedir. Tüm bu aktivitelerimizden yararlanırken; Havuz ve Barımız yiyecek ve içecek servisi ile gün boyu sizlere hizmet verecektir.
Bayan konuklarımız için her türlü konfor ve eğlence imkânları sunan Şah inn Paradise ailesinin hassasiyetini fuaye alanına girdiğiniz andan itibaren hissedeceksiniz.

Bayan Tatlı Su Havuzu
Bayan Tuzlu Su Havuzu
Bayan Aqua Havuzu
Anne-Çocuk Havuzu
Çocuk Havuzu
Şah inn Paradise Antalya / Türkiye
Telefon: +90 (242) 88 44 666

Şah inn Paradise ile ilgili daha fazla bilgi edinmek içinhttp://www.sahinnparadise.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder