29 Temmuz 2012 Pazar

Karye Club Hotel


Karye Otel 2010 yılında Side'de kapılarını alternatif islami turizme açtı. Tesisimiz 7.000 m2 bir alan içerisinde, denize yalnızca 250 metre uzaklıkta ince kumdan oluşan sahili ile sizleri akdenizin sımsıcak yüzü ile buluşturuyor. Side’nin mevcut doğa deniz ve tarihin bütünleştiği mekanlarını gezebilir, yada otelimizde sizlere sunduğumuz geniş olanaklardan faydalanabilirsiniz.

Karye Club Hotel, Club otel statüsünde her şey dahil konseptinde: bay ve bayan havuzları ayrı olan, alkol olmayan, yiyecek ve içeceklerinde helal ürünler kullanan, bay ve bayan mescidi olan örf adet, gelenek ve görenek kurallarımızı unutmayan işletme yapısına sahiptir.
Karye Club Hotel'de sabah, öğle, akşam, açık büfe yemekler sınırsız sıcak ve soğuk içecekler bulunmaktadır. Öğleden sonra çeşitli aparatifler çocuklarımız için sabah ve öğleden sonra çeşitli eğlenceler spor aktiviteleri bulunmaktadır. Akşam yemeğinden sonra ailenizle haftanın belirlenen günlerinde hep birlikte seyredebileceğiniz animasyon ekibimizin hazırlamış olduğu eğlenceler sizleri bekliyor.

Otelimizde yeterli kişi sayısına ulaşıldığında tekne turu düzenlemektedir. Tekne turları sabahtan başlayıp akşama kadar sürmektedir. Bu turlarda Side ve çevresinin tarihi ve turistik yerleri gezdirilmektedir.
Otelimizde 20 adet Bungolov (ahşap ev) bulunmakta olup 90 yatak kapasitelidir. Bütün odalarımız bahçe manzaralı ve balkonludur. Odalarda kilima, televizyon, mini buzdolabı, duşakabin gibi temel eşyalar mevcuttur.

Restorantımız Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini açık büfe sistemi ile siz misafirlerine sunmaktadır. Sıcak ve soğuk içecekler sınırsız olarak havuz başı büfelerde sunulmaktadır. Mini marketimiz ihtiyaçlarınız için günün her saati açıktır.

Değerli misafirlerimiz, neden Karye Otel diye sorarsanız; tesisimizde ailenizle birlikte dinlenirken rahat edeceksiniz, huzurlu olacaksınız, doğa ve deniz ile iç içe olacaksınız. Şifa, eğlence, gezmek, enfes yemekler ve daha bir çokları...

Eğer tatilden kastınız bunlar ise sizleri bekliyoruz..
Karye Club Hotel ManavgatAntalya / Türkiye
Telefon: +90 (332) 444 08 18

Karye Club Hotel Manavgat ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için
http://www.karyeotel.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder