27 Temmuz 2012 Cuma

Rizom Tatil Köyü


Değerlere sahip çıkan tatil köyü olarak sizleri yaşadığınız şehrin gürültüsünden, karmaşasından alıp, bülbül sesleri ve erik ile çam ağaçlarının eşlik ettiği Yalova'nın muhteşem doğası ve plajlarıyla baş başa kalmaya bekliyoruz. Ailenizle birlikte geçireceğiniz en güzel tatilin burada gerçekleşmesi için, hazırladığımız birçok aktivite ve tek tek düşünülmüş ayrıntılar ile sizleri 35.000 m² alan üzerine kurulan tatil köyümüze bekliyoruz. Rizom Tatil Köyü; Yalova şehir merkezine 4 km., İstanbul'a feribotla sadece 75 dk., kara yolu ile 2 saat, üstelik Sabiha Gökçen hava alanına 1.5 saat uzaklıktadır.

Rahatınız için herşeyin düşünüldüğü Rizom Tatil Köyü'nde her türlü detayın düşünüldüğü 159 odamız siz konuklarımızın rahat etmesi için tasarlandı. Odalar; 124 standart, 34 aile odası ve 1 kral dairesi olarak 3'e ayrılmıştır. Odalarımız balkon, oturma grubu, tv, uydu yayını, telefon, minibar, klima, saç kurutma makinesi, su ısıtıcısı ve diğer ayrıntılarla size kendinizi evinizde hissedeceğiniz bir konfor sunuyor.

Havuzlarımız tüm aile fertleriniz için tek tek düşünülmüş ve ayrı ayrı tasarlanmıştır. Havuzlarda, bayanlar için ayrı, erkekler için ayrı aqua parklarda su ve güneşin tadını doyasıya çıkarabileceksiniz. Hem bayanlar havuzunda hem de erkekler havuzunun yanında bulunan çocuk havuzlarında, çocuklar suyun keyfini çıkarırken, tatil hiç bitmesin isteyecekler.

Bayanlar kendileri için hazırlanan 2000 m²'lik bayanlar kompleksinde bulunan 200 m²'lik bayanlar havuzunda, beyler de 135 m²'lik erkekler havuzunda gün boyu süren sınırsız aktivitelerle doyasıya eğlenecekler. 

Rizom Tatil Köyü Bahçe
 
 
 
 
 
Siz konuklarımıza usta ellerin hazırladığı Türk ve Dünya mutfağının seçkin lezzetlerini açık büfe restoranımızın elit atmosferinde sabah-öğle ve akşam sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Yemeklerinizi dilerseniz 200 kişilik kapalı restoranımızda, dilerseniz 300 kişilik açık hava restoranımızda, açık havada, yeşil bir doğa ve kuş sesleri arasında, çam kokularının eşlik ettiği tatlı rüzgârla yiyebilirler. Açık oturma alanlarımız farklı tatta içecekler, akşam beş çayı, gün içerisinde çeşitli aperatifler ile seçkin konuklarımıza gün boyu hizmet vermektedir.

Rizom Tatil Köyü Yalova / Türkiye
Telefon: +90 (226) 811 02 22

Rizom Tatil Köyü ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için
http://www.rizomtatilkoyu.com
Rizom Tatil Köyü Kapalı Havuz
Rizom Tatil Köyü Restorant
  
Rizom Tatil Köyü Bayanlar HavuzuRizom Tatil Köyü Havuz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder