26 Temmuz 2012 Perşembe

Eşin Termal Palace Akbük


Eşin Group olarak sizlere Türkiye'nin ilk ve tek Muhafazakar Tatil Evleri'ni sunmaktan gurur duyuyor ve sizleri saygıyla selamlıyoruz. Sizleri de aramızda görmek istiyoruz.

Eşin Termal Palace; Türkiye’nin ilk ve tek muhafazakar yazlık projesidir. Tesisimiz yalnızca yazlık değil aynı zamanda kış aylarında da kalabileceğiniz sıcak bir ortamı siz değerli müşterilerine sunmaktadır. Eşin Termal Palace; termal havuzları,sağlık merkezi ve bitkisel tedavi merkezi ile sağlığınızı da sizin adınıza korumayı amaçlayan bir projedir.
Sahip olduğu sosyal tesisler ile( 6 adet yüzme havuzu, mescid, hamam, fitness center, sauna,sağlık merkezi, bitkisel tedavi merkezi,açık ve kapalı restaurant, dinlenme ve oyun salonu, cafeterya, güvenlik, otopark, çocuk parkı, yürüyüş yolları ile size beş yıldız bir sitede lüx bir yaşam hizmeti sunmaktadır. Eşin Termal Palace; islami usullere uygun havuz, sauna ve hamamları bay ve bayan kısımları ayrı olarak düzenlenmiş bir projedir. Mükemmel bir yatırımdır. Çünkü; Türkiye'de 5 yıldızlı oteller, moteller, tatil köyleri, kampingler ve apart oteller de dahil olmak üzere toplam 20 bin civarında turizm tesisi bulunmaktadır. Yazlık tatil sitesi sayısı ise 200.000 civarındadır. Tüm bu tesislerden sadece 50 tanesi muhafazakar kesime yönelik olarak inşaa edilmiş olup geriye kalan 219.950 tesis bay-bayan sosyal tesisleri ve havuzları karışık olarak hizmet sunmaktadır. Dolayısıyla arz az talep çoktur.Satın aldığınız evin değeri proje tamamlandığında yani 30-05-2012 tarihinde yaklaşık olarak %30 bir değer kazanacaktır.
Eşin Termal Palace; Sizin adınıza Kiraya verme hizmeti ile evinizi kullanmadığınız dönemde sizin adınıza yılın 12 ayı yüksek kira bedelleri ile kiraya vererek aynı zamanda size iyi bir kira getirisi getirecek bir projedir.Restaurantlarında Türk ve dünya mutfağının değişik lezzetlerini, sitede yaşayan siz değerli müşterilerine çok cüz-i fiyatlarla sunarak bayanları yemek ve bulaşık derdinden kurtaracak hizmetleri sunan bir projedir. Çağdaş teknolojiyi klasik Osmanlı mimarisi ile bir araya getiren ve görsel olarak bir sarayı andıran mükemmel bir projedir. Eşin Termal Palace ; Türkiye’de pek çok ilklere imza atan EŞİN GROUP’un tarafında inşa edilecek olup, satış ve satış sonrası hizmetleri EŞİN GROUP GÜVENCESİ altında olan bir projedir.
Eşin Termal Palace AkbükAydın / Türkiye
Telefon: +90 (256) 811 02 02

Eşin Termal Palace Akbük ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için
http://www.esinpalace.com
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder