23 Şubat 2012 Perşembe

Club Familia Tatil Köyü | İzmir Çeşme İslami Tatil Köyü

İzmir Çeşme‘de İslami ve kültürel değerlere sahip çıkan Club Familia tatil köyünde muhafazakar görüşlü insanlar rahatça tatil yapabilmektedir.

Club Familia Tatil Köyü - İslami Tatil - Muhafazakar Tatil

Club Familia Tatil Köyü - İslami Tatil - Muhafazakar Tatil

Club Familia Tatil Köyünün hanımlar için farklı havuzu bulunuyor ama hanımlara özel bir sahili bulunmamaktadır. Sahil plajı ortak kullanılmaktadır. Bu plaj o kadar iyi sayılmaz fakat uygun fiyatlı bir tatil köyü olduğu için daha fazlasını beklememeniz lazım. Fakat gerçekten çok güzel bir tatil köyü olduğunu söyleyebiliriz bu fiyatlara göre.

Club Familia tatil köyünde fiyata herşey dahil olarak güzel yemekler sunmaktadırlar. Gün içinde beş öğün yemek çıkmaktadır. Tatil köyüne bungalowlarda ve ya otel odalarında kalabilir, istirafahat edebilirsiniz. Alkolsüz içecekler günün her saatinde ücretsizdir. Bungalowlarda otel odalarıda çok konforludur. Her oda da klima yirmi4 saat açık.

Çocuk oyun alanları, Aqua Park’ı, Eğlence ve Konferans alanlarıda bulunmaktadır.

Gezilecek Yerler

Yakın çevrede pek çok tarihi ve turistik mekan bulunmaktadır. Bunlardan bazıları;

Çeşme Kalesi ve Çeşme Müzesi
2. Beyazıt’ın 1508 yılında yaptırdığı Çeşme kalesi bugün müze haline getirilmiştir. Çeşme’nin en fazla ziyaret edilen tarihi eseridir.

Kervansaray
Kanuni Sultan Süleyman’ın 1529 yılında yaptırdığı tarihte bilhassa yabancı tüccarların konaklaması için yaptırılan kervansarayın restorasyonu tamamlanmış olup bugün otel olarak hizmet vermektedir.

Altın Kumsallar ve Ilıca
Ilıca Plajı’nın en mühim özelliklerinden birisi kıyısından denize kadar yaklaşık 100 m’lik bir alanın insan boyunu geçmeyecek derinlikte olmasıdır. Hem de denizin içinden kaynayan sıcak termal sular geçmektedir. Bu da yöredeki plajların büyük termal havuzlar olmasını sağlamıştır.

Clup Familia Tatil Köyü’nün Fiyatları
Tatil köyünün güncel fiyatlarını web sitelerinden de inceleyebilirsiniz. Fiyatları tarih aralıklarına göre 40 ila 130 lira arasında değişmektedir.

Web sitesi : http://www.clubfamilia.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder