23 Şubat 2012 Perşembe

Çam & Çam Tatil Köyü | Kuşadası Tatil Köyü | Tesettürlü Tatil

AydınKuşadası‘nda Hoş, şirin, güzel bir Tatil köyü burası. Çam & Çam Tatil köyü 10bin metrekare’lik bir çam ormanı içerisinde kurulduğu için bu ismi almıştır. İslami tatil köyü olarak sınıflandırabileceğim tesettürlü tatil için birebir tatil köyüdür.

Çam & Çam Tatil Köyü - İslami Tatil

Çam & Çam Tatil Köyü - İslami Tatil

Erkekler için ayrı, bayanlar için kapalı ve ayrı ve çocuklar için ayrı yüzme havuzları bulunmaktadır. Tatil köyünde 24 tane Bungalow Evi bulunuyor.

Bunun dışında Amfi Tiyatrosuda bulunan Tatil köyünde çeşitli gösteriler düzenlenmektedir. 24 saat sıcak su’yu akan Mescid’i bulunan ve bir çok sosyal aktiviteyi gerçekleştirebileceğiniz Futbol, Basketbol, Voleybol sahaları bulunan Masatenisi ve langırt oynayabileceğiniz çok güzel bir yer.

Tesettürlü hanımlar için rahat havuz

Tesettürlü bayanların ve tüm Türk hanımlarının rahat edebileceği etrafı tamamen kapalı yarı olimpik havuzu, havuz cafe’si, kaykay’ı, bayanlara özel jakuzsi ve mini bebek havuzu ile deniz aramazsınız :)

Restaurant’ında damak tadınıza yönelik çok güzel bir açık büfe yemek yiyebilirsiniz.

Fiyat konusunda web sitelerinde herhangi bir bilgiye rastlamadık. Gitmeyi düşünürseniz iletişim sayfalarından irtibat kurabilirsiniz. Web adresleri : http://www.camcamtatilkoyu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder