23 Şubat 2012 Perşembe

Fıstıklı Çiçekevler Tatil Köyü | Tesettürlü Tatil | Yalova Tatil Köyü

Yalova‘da doğa ile iç içe çok güzel şirin bir tatil yeri Fıstıklı Çiçekevler Tatil Köyü. Tatil için yollarda çok vakit kaybetmemek istiyorsanız, yola çok masraf yapmamak istiyorsanız e tabi İstanbuldaysanız :) yanıbaşınızda çok güzel bir Tatil köyü burası.

Fıstıklı Çiçekevler Tatil Köyü

Fıstıklı Çiçekevler Tatil Köyü

İslami tatil köyleri arasında koyabileceğimi kültürel değerlerimize sahip çıkan bayanlara özel havuz’u bulunan, tesettürlü tatil keyfi yapabilecekleri bir yerdir. Pek tabiki mescid’i bulunan oldukça huzurlu bir tatil köyü.

Fıstıklı Çiçekevler Tatil köyü‘nde masa tenisi oynayabilir, voleybol sahasında eğlenebilir, çocuklarınızı çocuk parkına bırakabilirsiniz. Tatil köyünün tüm odalarında minibuzdolabı, sıcak su, klima, minibar bulunuyor.

İstanbuldan ulaşım gerçekten çok kolay. Özellikle deniz yolu ile rahatça ulaşabilirsiniz. Denizde tekne turu yapabilir ve Armutlu Kaplıcasının şifalı suyuna ulaşabilirsiniz.

100 kişilik kapalı toplantı salonuda bulunan deniz kenarında ki tesis orta gelirli aileler içinde biçilmiş kaftan. Bayanlara ve erkeklere özel havuzları ile islami dini konularda dikkat ettiğiniz konularada çok önem veriyorlar.

Fıstıklı Çiçekevler Tatil Köyü Fiyatı

Fiyatı belirttiğimiz gibi oldukça uygun olan tatil köyünde Haziran ayında 75tl’ye tatilinizi rahatça yapabiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder