23 Şubat 2012 Perşembe

Demirtaş Huzur Otel | Tesettürlü Muhafazakar Tatil

Demirtaş Huzur Otel muhafazakar otel seçenekleri arasında hem bütçeye uygun hem samimi arkadaşlıklar edinebileceğiniz Antalya - Alanya‘da tatil keyfi için güzel bir seçenek olabilir.

Demirtaş Huzur Otel - Antalya

Demirtaş Huzur Otel - Antalya

Demirtaş otel dini konularda son derece hassas bir tutum sergilediğinden isminde ki HUZUR‘u hak ediyor. Yakınlarda yabancıların tatil yaptığı herhangi bir yer bulunmadığından plajda uygunsuz görüntülerlede karşılaşılmıyor. Otel bu konuda kendisini böyle tarif ediyor ve kapalı bayanların plaj’da havuz’da rahatça tatil yapmaları için dikkat ediyor.

Otel plaja oldukça yakındır yaklaşık 5o metre yakınlıkta.. Plaj baylar ve bayanlar için kademeli kullanılabildiği gibi ailesiyle birlikte plaja girmek isteyen için farklı bir bölge bulunuyor. Bayanlar kademeli bölgede öğleye kadar erkekler öğleden sonra bulunuyor.

Tesettürlü bayanlara özel havuzu 40metre2 genişlikte ve 1,50metre derinlikte çevresi tamamen kapalı üstü ise güneşlenmek için açıktır. Bayanlar havuzunun çok önemli kuralları vardır ve uyulmadığı takdirde sorun yaşanabilir. Bu elbette bayanların huzur içinde yüzebilmesi için vardır. Altı yaşından büyük erkekçocuklarının havuza girmesi yasaktır. Bunun yanı sıra bayanlar havuzunda fotoğraf ve video kullanmakta yasaktır.

Otelde 36 üç kişilik oda, 12 aile için oda ve 8 tane de 1-2 kişilik odalar bulunuyor. Tüm odalar deniz manzaralı olmaktadır ve plaj kum olup oldukça uzundur (Yaklaşık 300metre).

Haftada 6 gün değişik aktiviteler ve animasyonlar yapılmaktadır. Jimnastik, aerobic, masa tenisi ve bir çok farklı aktivite yapabilirsiniz. Geceleride animasyon ve şovlar yapılmaktadır.

Haftanın bir günü canlı müzik ve bir günü Türk gecesidir..

Haftanın 6 günü 4 ile 10 yaş arası belli saatlerde çocuk animasyonları ve 1 ile 3 yaş arası bebekler için ücretli kreş bulunuyor.

İslami konularda hassas olan otel zaten bu kimliği ile önplana çıkmaktadır. Otelde doğal olarak mescid’de bulunuyor.

Demirtaş Huzur Otel Ulaşım

Otel Antalya hava alanına 157 kilometre ve Alanya’ya ise 22 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Ortalama 25dk.da bir minibüs ve otobüs bulabilmeniz mümkün.

Demirtaş Huzur Otel İletişim

Demirtaş Huzur Otel Antalya-Alanya Türkiye
Telefon: 0242 516 13 96
Web siteleri : http://www.demirtashuzurotel.org/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder