23 Şubat 2012 Perşembe

Hare Otel | Antalya’da islami tatil yeri

Alanya – Antalya’da Yeşilöz Köyü’nde harika bir sahili ve muhteşem doğa manzarası bulunan Hare Otel islami şartlara uygun ve huzurlu bir tatil yapmak isteyenler için birebir.

Hare Otel - İslami Alternatif Otel

Hare Otel - İslami Alternatif Otel

Hare Otel Antalya-Mersin karayolu üzerinde Alanya ile Gazipaşa arasında Demirtaş’tan 3km uzaklıkta birbirinden bağımsız iki bölüm halinde bütün odalarından denizi görebilecek şekilde dizayn edilmiştir. 64 odası, 144 yatağı, bulunan otelde iki ayrı havuz ve bir de çocuk havuzu bulunmaktadır. Havuzlardan bir tanesi bayanlara özel kapalıdır. Denizde vakit geçirmek isteyen misafirlere özel plaj ve büfe her an hizmete hazır bulunmaktadır. Ayrıca erkek ve hanımlara özel ayrı mescitler, kablosuz internet bağlantısı, emanet kasaları mevcuttur..

Otel’de en dikkatimizi çeken iki şey direkt girişte camii kubbesi bulunması. Böylelikle islami tatil yeri olduklarını özellikle vurguluyorlar. Diğer konu ise çok aşırı bir yoğunluk bulunmuyor otelde bu yüzden sessiz, sakin ve huzurlu görünüyor. İlk seferde 1-2 günlük bir tatille denemeye değer.

Otel Özellikleri

+ Denize Sıfır
+ Antalya – Mersin Karayolu Üzerinde
+ Kiralık Kasa
+ 64 Oda, 144 Yatak
+ Kablosuz İnternet
+ Havuz, Çocuk Havuzu
+ Özel Plaj ve Plaj Büfesi
+ Yangın Merdiveni
+ Bayanlara ve Çocuklara özel Havuzlar
+ Bay-Bayan Mescit
+ Restaurant

Oda Özellikleri

+ Yerler Seramik
+ Balkon
+ Mini Buzdolabı
+ Bütün Odalar Deniz Görür
+ TV (Uydu Yayın)
+ Fön Makinesi
+ Split Klima
+ İnteraktif Yangın Algılama Sistemi
+ Direk Hatlı Telefon
+ Duş / WC

Otel Fiyatları

Otel fiyatları Haziran ay’ı için 70TL dolaylarında Temmuz ay’ı içinse 90-95TL dolaylarında, Ağustos ay’ında 60TL dolaylarındadır. Tabi fiyatlar kişi başına. Fakat 3-5 gün olsun güzel bir tatil olsun derseniz çok kalabalık olmayan ve yılın stresini üzerinizden atabileceğiniz bir yer denebilir.

Hare Otel İletişim

Yeşilöz Köyü / Alanya / ANTALYA
( Demirtaş’dan sonra 3 Km.)
Tel: 0 242 536 44 07 (Pbx)
Faks: 0 242 536 44 05
www.harehotel.com
info@harehotel.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder